Bloggnorge.com // siljemjiusa
Start blogg

siljemjiusa

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Linfield College

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 2. oktober , 2014 kl. 02:53

JA. Det har vært sinnsykt mye å gjøre etter jeg kom på skolen 20. August og derfor har jeg ikke fått oppdatert noe etter roadtripen! ups.

Anyway, jeg har nå gått på Linfield College i over en måned. Skolen ligger i Mcminnville som er en søt liten by ca 1 time utenfor Portland. Det var veldig rart i starten å gå på amerikansk skole, snakke engelsk vær dag og spise i en kantine hver eneste dag, men nå begynner jeg å bli vandt til det! Siden jeg bor på skolen må jeg ha mealplan, noe som vil si at man får frokost, lunsj og middag i en stor kantine. Kjenner jeg begynner å bli MEGET lei den maten nå. haha. Ellers er faga vi har veldig bra! Acting må jeg si er det morsomste, vi har lekt masse og nå øver vi på å fremføre scener noe som er veldig gøy :)

I løpet av den tiden jeg har vært her har jeg også fått vært på stranda en dag. En helt utrolig fin strand med fin solnedgang som vi så vidt rakk å se fordi vi var trege! sjokk, ja. Har også brukt to dager på å shoppe altfor mye og brukt for mye penger. Trenger jo endel når man bare har med eeeeeen koffert….. :)

Får skrive litt mer en annen dag….. :)

Her er noen bilder fra campus livet :

DSC_1452

DSC_1459

Velkommen til alle nye studenter!

 

DSC_1462

DSC_1479

Her er vi i Portland, akkurat vært i bursdag til Caroline’s verts far sin burdag. Caroline har bodd 1 år i Portland og har derfor en vertsfamilie der. De er veldig hyggelig og har invitert oss flere ganger på middag!

 

DSC_1485

«onkelen» til Caroline tok oss med på Voodoo donut da han kjørte oss hjem fra Portland! Helt syke donuts :D

 

DSC_1515

DSC_1522

 

Mitt nye studentkort, wohoo

 

DSC_1535

 

Sånn ser rommet ut når man øver til midterm! Study hard!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.